FESTIVAL TOTEM

El Festival TOTEM (TOrtosa TEatre Musical) és un festival de teatre musical que neix l’any 2023 i que apropa aquest gènere al nostre territori. L’objectiu és oferir diversitat de gèneres en les obres programades, transmetre valors a través dels musicals i oferir preus populars.

A la primera edició, que va tenir lloc entre l’11 i el 15 de gener de 2023, més de 2.400 espectadors van passar pel Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa per a assistir a alguna de les representacions programades. El festival es va estrenar amb un seguiment del públic notable, fet que va portar als membres de La Companyia, a presentar una segona edició.

La primera edició es va centrar en propostes adreçades al públic familiar, totes amb un punt en comú: obres que es nodreixen de la música per a explicar les respectives històries. És el nostre objectiu, posar de relleu el teatre musical que es produeix a casa nostra i apropar, també, produccions premiades. 

El Festival TOTEM de Tortosa ha tancat la segona edició amb uns 3.000 espectadors, 700 dels quals escolars, després de cinc dies de funcions i una oferta de teatre musical que reivindica les obres en català i la preservació de l’accent ebrenc en els espectacles. Amb les bones sensacions que ha deixat aquesta segona edició del Tortosa Teatre Musical, l’organització mira amb optimisme el futur i ja pensa en la tercera edició.

*Si voleu rebre un avís quan s’obrin les convocatòries per a l’edició de 2025, feu-ho saber a través d’aquest formulari.