teatre musical

El teatre musical és una forma d’expressió escènica que combina elements teatrals amb la música, la dansa i les cançons per contar una història. Aquest gènere integrador fusiona la interpretació dramàtica amb la dimensió artística de la música i el moviment coreogràfic, oferint un espectacle ric i emocionant que transporta l’audiència a través d’una experiència multisensorial. Les nostres produccions de teatre musical estan plenes de números musicals que avancen la trama i revelen les emocions dels personatges, contribuint a crear una experiència única i memorable per als espectadors.

THE FULL MONTY

Basat en la comèdia britànica «The Full Monty» (1997), aquest musical conta la història de cinc treballadors siderúrgics a l’atur, amb pocs diners i sense moltes perspectives, que decideixen preparar una actuació de «striptease» després de veure l’entusiasme que tenen les seves dones per un «stripper». 

En preparar-se, es troben extremadament exposats tan físicament com emocionalment. A mesura que vencen la por, la timidesa i els prejudicis, tots ells descobreixen que són més forts com a grup, i la força que troben els uns amb els altres, els dona el valor per a fer-ho.

EL PETIT PRÍNCEP

El musical d’El Petit Príncep és la història que coneixes des de sempre explicada d’una manera diferent. L’espectacle combina música, cançons, intèrprets i una escenografia visual que transporta a l’espectador des del desert fins als estels, passant per l’asteroide B612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Un espectacle creat per a totes les edats, que ens apropa d’una manera única a la narració d‘Antoine de Saint-Exupéry. Fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, al mateix temps, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai.

EL nostre futur

Judith és una nena a qui li agrada molt el mar. Tant, que, sense adonar-se’n, viurà una aventura espectacular amb uns animals molt sorprenents: els Nudibranquis. Ells i els seus amics el Pop, la Medusa i una tonyina, li explicaran com, el comportament dels éssers humans està afectant el fons marí, i què podem fer perquè el nostre futur sigui millor.

LA FAMÍLIA ADDAMS

Us convidem a conèixer la Família Addams. En el seu món, estar trist és ser feliç, ser insensat és ser sensat, sentir dolor és sentir alegria i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis.

Aquesta vegada s’hauran d’enfrontar a un moment clau a les seves vides: la seva macabra i estimada filla s’ha enamorat d’un noi procedent d’una família normal. Ningú no està d’acord amb aquesta relació, però per empitjorar encara més les coses, la seva filla ha convidat a sopar a casa els pares del noi.

Es revelaran els secrets més ocults dels Addams i hauran de fer front a l’únic que han intentat evitar sempre: el canvi.

LES SUPERHEROÏNES

Amb «La volta al món de les Superheroïnes» es tanca aquesta saga de creació pròpia que ha omplert tantes vegades el teatre després de tots els seus espectacles.

Amb el viatge d’Isi, Cora l’animadora, Supergirl, KC la espia i Extrem, al voltant del món, es demostra que l’amistat, tot i donar moltes voltes, si és forta, perdura. Acompanyades dels seus, amics Terfen i Nefret, recorreran diferents països, ensenyant les seves costums per obtenir les “pedres de colors” que faran que el món torni a brillar. Però potser no estaran sols en el seu viatge… Un cant a l’amistat i a la temor de fer-se grans.