teatre clàssic

Viatja enrere en el temps a través de les nostres interpretacions del teatre clàssic, on l’elegància dels diàlegs i la profunditat de les trames s’uneixen per capturar l’essència atemporal de les històries humanes.

romeo i julieta

Romeo i Julieta, dos joves enamorats malgrat l’odi atàvic entres les seves famílies.

Una tragèdia que s’està formant, com núvols de tempesta en un dia assolellat, una de les històries d’amor més universals, una obra intensa des del principi a la seva fi, un Shakespeare més per a la Festa del Renaixement.

el mercader de venècia

El Mercader de Venècia compta amb personatges inoblidables de la literatura universal, com el jueu Shylock, el noble Antoni o la bella i intel·ligent Porcia.

L’obra, una tragicomèdia, amb moments d’alta intensitat dramàtica combinats amb altres de més lleugers o d’embolics de faldilles, indaga en les passions humanes i en sentiments tan contraposats com l’amor o la venjança.

molt soroll per no res

Es tracta d’una comèdia romàntica escrita per William Shakespeare. No se sap amb concreció la data concreta en que va ser realitzada, però si que fou abans de l’any 1600 que va ser quan es va publicar per primera vegada.

Much Ado About Nothing, el seu títol original, explica la trama, ambientada a Sicília, dels malentesos, enganys i calúmnies que envolten dues parelles d’enamorats: Beatriu i Benedicte i Hero i Claudi.