MEMBRES

ELS CLAP

cristian

Soc Cristian Cabañas Castejón. Tinc 18 anys i estic fent 1r curs a Aules Arts Escèniques, Barcelona. La meva passió és el teatre musical. M’encanta passar temps amb la meva família, cantar, ballar i viatjar. M’encanta conèixer cultures noves, ja que penso que ens enriqueix com a persones i com a societat. Cantem per fer feliç a les persones i això és el millor que m’ha pogut passar a la vida.

laia

Soc Laia Martí Panisello, tinc 21 anys i estic cursant el 4t any de teatre musical a Aules Arts Escèniques a Barcelona. Des de ben petita m’ha agradat fer teatre i cantar i porto des dels 8 anys dalt dels escenaris. M’agraden els plans improvisats i passar el meu temps lliure amb la família i els amics. El que més m’agrada quan actuo amb els CLAP és l’alegria i les ganes de festa de tots els xiquets i xiquetes del públic.

ELS CLAP

ares

Soc Ares Lara Pla, tinc 19 anys i estic cursant el 3r any de teatre musical a Aules Arts Escèniques a Barcelona. M’encanta cantar i ballar, crec que la música té un poder molt important, per mi és com la màgia. El que més m’agrada a aquest món és riure i passar temps amb la meva família.

laia

Soc Laia Miravalls Valls, tinc 19 anys, estic estudiant el 2n any de medicina. M’agrada molt fer esport, anar a córrer llargues distàncies i no pensar en res. Però el que més m’apassiona és el teatre musical, així que quan em pugui tornar a incorporar continuaré amb el cant i la interpretació per seguir el meu camí de vida.

ELS CLAP
ELS CLAP

ADRIÀ

Soc Adrià Cid Guas, tinc 19 anys i, actualment, estic estudiant el 2n de teatre musical a Aules Arts Escèniques de Barcelona. Porto des del 2015 estudiant teatre i els dos últims fent musical. Gaudeixo moltíssim ballar i la música ajuda a relaxar-me i em porta a llocs increïbles. M’encanten els nens i trobo que tenen una energia supercontagiosa la qual em motiva a seguir.