MASTER CLASS AMB DANIEL ANGLÈS

El passat cap de setmana del 13 i 14 d’abril, alguns membres de La Companyia van tenir l’oportunitat d’afinar les seves habilitats interpretatives en una Master Class especialitzada en el càsting, organitzada per l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT).

La Master Class va ser dirigida pel reconegut actor, cantant i director Daniel Anglès, qui va compartir la seva àmplia experiència i coneixements sobre com abordar amb èxit els càstings, considerats la prova de foc de qualsevol intèrpret. «El càsting és un moment crític en la carrera d’un actor o actriu», va afirmar Anglès. 

Els membres de La Companyia van participar activament en exercicis pràctics, simulacions de càstings i sessions de feedback personalitzat, tot explorant les estratègies i tècniques clau per destacar davant dels directors i directores de càsting i altres professionals de la indústria.

Els participants van expressar la seva gratitud per l’oportunitat de col·laborar amb Daniel Anglès i l’EMTT en aquesta enriquidora experiència de formació, destacant la seva importància per al desenvolupament professional i personal.